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れだん店主の奮闘記

2008年に大阪の谷町四丁目にオープンする「れだん」店主の開店までの苦闘を書いていきます。みなさん意見や感想を聞かせてください。応援してください。

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Author:かもん
FC2ブログへようこそ!今年2月に大阪の谷町4丁目にオープンする「れだん」店主の開店までの苦闘を書いていきます。みなさんの意見や感想聞かせてください。
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仕込み中~
さぁ~冷蔵庫,冷凍庫復活❗️

バンバン仕入れ,仕込みやって行きましょう~~w

日本酒もやっと普通に仕入れ出来ますね☆

先月評判良かった日本酒もまたまた入荷中~

焼酎も芋焼酎鶴見の白濁の季節

日本一芋臭い焼酎目指した
年に一度の入荷^o^

日本酒もいいけど、
芋焼酎お湯割りは、
やっぱイイですね☆

身体も温まる.....

寒くなってきた季節に良いじゃないですか❓

来月に、
河内長野にある
れだん親父農園の菊芋を
使った新作考案中~~

少しイメージは、湧いてきた❓

とりあえず試作からはじめましょう

菊芋、温玉、すり流し、
菊芋のいろんな料理の形
一皿に.....

メインになる物どうするか?

限られた予算で、
どう作れるか?

頑張ろ~~

今夜の常連さん~~

携帯忘れて帰られましたよん❗️w

またまた引き取りお待ちしております~w



Well,-a refrigerator and freezer recovery❗,️. Bonbon stocking and--w I'll teach and keep I can ordinarily also get sake finally. The sake popular last month is also received again-. The season when distilled spirits are also white turbidity in potato shochu Tsurumi I aimed at the distilled spirits which smell of the best of Japan potato. The receipt ^o^ which is once in a year The sake is also good. One considering the potato shochu hot water? It's on the second thought II, isn't it? A body also becomes warm. Wouldn't you like in the season it has become cold? Next month. It's in Kawachi-nagano. It's RE, oh, a sunchoke in a father farm. Used new contrivance,- ❓ By which an image has sprung a little I'll begin from an experimental production for now. A warm guy grinds and pours a sunchoke. The shape of the various dishes of sunchoke In one dish. How is anything it'll be mainly done? By the limited budget. How can it be made? I'll exert myself-. They're tonight's regular customer, umm-. You left a cell phone and returned, oh❗,️ w -w which takes back and is waiting again

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